Ευρώπη

Γερό στραπάτσο για την Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με σκορ 103-92 από την Μανρέσα.

Τις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων συνέχισε το βράδυ της Κυριακής (02/02) η Μπαρτσελόνα.

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (07/02) για την έβδομη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, οι «μπλαουγκράνα» έπεσαν θύμα έκπληξης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 103-92 από την Μανρέσα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ACB!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια υπέστη καθίζηση στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μέχρι και το +19 στις αρχές της τέταρτης και τελευταίας περιόδου!

Κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα υπέστη την τρίτη της ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί κατά μέσο όρο 97 πόντους σε αυτά τα ματς!

Οι μόνοι που διασώθηκαν απόψε για τους Καταλανούς ήταν οι Μέτου και Τζαμπάρι Πάρκερ με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 44-46, 61-78, 92-103.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x