Ευρώπη

Πάει για Κάλινιτς η Μπαρτσελόνα και… επηρεάζει τον Παπαπέτρου!

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς από τη Βαλένθια φέρεται να είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος λέγεται ότι οδεύει προς Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να κινηθεί για παίκτη στη θέση «3».

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, σύμφωνα με το «encestando.es» οι Καταλανοί έχουν επικεντρωθεί σε μία άλλη περίπτωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι στη Βαλένθια, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει εκεί, αφού η ομάδα δεν θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν και ένα δυνατό… χαρτί στις διαπραγματεύσεις με τις «νυχτερίδες». Σημαντικό ρόλο στο deal είναι πολύ πιθανό να παίξει και ο Βίκτορ Κλαβέρ. Ο διεθνής φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οπότε η Μπαρτσελόνα μπορεί να τον διαθέσει ως μέρος της μεταγραφής στη Βαλένθια, η οποία ενδιαφέρεται «ζεστά» για εκείνον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x