Ευρώπη

Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Μίροτιτς, χάνει την έναρξη της προετοιμασίας της Μπάρτσα

Χωρίς Νίκολα Μίροτιτς και με μόλις έξι παίκτες από την πρώτη ομάδα θα έχει διαθέσιμους η Μπαρτσελόνα στην έναρξη της προετοιμασίας της.

Τη Δευτέρα (29/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (30/8).

Ωστόσο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα έχει στη διάθεσή του ελάχιστους παίκτες από την πρώτη ομάδα. Η πιο «ηχηρή» απουσία είναι αυτή του Νίκολα Μίροτιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Συγκεκριμένα, ο «Σάρας» από τους «μεγάλους» υπολογίζει στους Κάιλ Κούριτς, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες, Σέρτζι Μαρτίνες και οι νεοαποκτηθέντες Οριόλ Παουλί και Όσκαρ Ντα Σίλβα.

Οι υπόλοιποι είναι εκτός, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες σε Ευρωμπάσκετ και AmeriCup αντίστοιχα.

Οι Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι είναι με την Τσεχία, με τον πρώτο μάλιστα να είναι και τραυματίας. Από ‘κει και πέρα, εκτός είναι ακόμη οι Νίκολα Κάλινιτς (Σερβία), Μάικ Τόμπι (Σλοβενία), Ρόκας Γιοκουμπάιτις (Λιθουανία), Σερτάτς Σανλί (Τουρκία) και Νικολάς Λαπροβίτολα (Αργεντινή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x