Ευρώπη

Επιβλητική Μπαρτσελόνα, προβλημάτισε εκ νέου τη Ρεάλ!

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απέναντι στη Ρεάλ και τη νίκησε με σκορ 85-79, με τη «βασίλισσα» να σημειώνει την τρίτη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις!

Κυρίαρχη στο έκτο clasico της σεζόν η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με σκορ 85-79 της Ρεάλ Μαδρίτης στην Καταλονία και πήραν τη δεύτερή τους νίκη στα 6 φετινά clasicο, ανεβαίνοντας στο 19-9 και παραμένοντας στην τρίτη θέση της ACB!

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις και συνέχισε να προβληματίζει το τελευταίο διάστημα, χάνοντας την πρώτη θέση από τη Μάλαγα, με την οποία ισοβαθμεί στο 23-5.

Η Μπαρτσελόνα έκανε αδιανόητο ξεκίνημα στο ματς και προηγήθηκε από πολύ νωρίς με 21 πόντους (38-17). Η «βασίλισσα» αντέδρασε και πλησίασε μέχρι και στον πόντο (64-63), όμως στην τελική ευθεία του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τις λύσεις.

Μεγάλο ματς με 25 πόντους και 9/14 εντός πεδιάς έκανε ο Νίκο Λαπροβίτολα, ενώ από 11 πόντους μέτρησαν οι Γιαν Βέσελι και Ρίκι Ρούμπιο. Από τη Ρεάλ, ξεχώρισε με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ ο Γκάμπι Ντεκ, ενώ ισάριθμους πόντους μέτρησε ο Τζάναν Μούσα.

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 45-33, 64-58, 85-79

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x