Ευρώπη

Ταπείνωσε τη Σαραγόσα η Μπαρτσελόνα - Διασύρθηκε από την Μπασκόνια η Γκραν Κανάρια!

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση πάνω στη Σαραγόσα και τη διέλυσε 109-68, ενώ η Μπασκόνια έκανε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε εύκολα με σκορ 98-80 από την Γκραν Κανάρια!

Πλήρωσε τα... σπασμένα της Μπαρτσελόνα η Σαραγόσα!

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν σε τρομερή κατάσταση μετά την ήττα από τη Μονακό και διέλυσαν την αντίπαλό τους με σκορ 109-68, ανεβαίνοντας στο 16-7, αν και ακόμη απέχουν πολύ από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μόλις 3 ήττες στο πρωτάθλημα!

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο απίθανος Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ 16 πόντους μέτρησε ο Νταρίο Μπριθουέλα, 14 ο Ζοέλ Πάρα, 12 οι Οριόλ Παουλί και Τζαμπάρι Πάρκερ και 11 ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις!

Συνεχίζει την τραγική πορεία στο πρωτάθλημα η Μπασκόνια!

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ηττήθηκε για τρίτη σερί αγωνιστική, καθώς διασύρθηκε με σκορ 98-80 από την Γκραν Κανάρια και έπεσε στο 12-11, μένοντας μακριά από την οκτάδα που οδηγεί στα playoffs. Aντίθετα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 15-8 και συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους.

Μεγάλη εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Νίκολας Μπρουσίνο με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ 15 πόντους πέτυχε και ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ και 13 ο Ίθαν Χαπ. Από την Μπασκόνια, προσπάθησε πολύ με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ, ενώ 11 πόντους μέτρησε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x