Νέο πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα! Μετά τον Ραούλ Νέτο, που θα απουσιάσει για ένα μήνα με τραυματισμό στους προσαγωγούς, οι Καταλανοί κινδυνεύουν να χάσουν και τον Νταρίο Μπριθουέλα!
Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των «μπλαουγκράνα» αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Μανρέσα με πόνους στο γόνατο, μετά από γλίστρημα στο παρκέ. Φυσικά, μετά το ματς, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το σίγουρο είναι πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (03/12) είναι αμφίβολη.
Υπενθυμίζουμε πως οι λύσεις στα γκαρντ είναι περιορισμένες στην Μπαρτσελόνα, αφού πέρα από τον Νέτο, ο Νίκο Λαπροβίτολα έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χάσει τη σεζόν.
??????INJURY UPDATE
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) December 1, 2024
Another injury in the backcourt for Barcelona. Knee problem for Dario Brizuela.#ACB #Barcelona #LigaEndesa #EuroLeague #FCBarcelona #Eurolega pic.twitter.com/L3F1PKyXdI
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






