Ευρώπη

Έφαγε δύο... πόρτες και σκέφτεται να ανανεώσει τον Ιβάνοβιτς η Μπασκόνια!

Η Μπάσκονια είχε δύο προπονητές στη λίστα ως πιθανούς αντικαταστάτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έφαγε όμως... πόρτα από αμφότερους, επομένως σκέφτεται να ανανεώσει με τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Η Μπασκόνια είδε τη σεζόν της να ολοκληρώνεται πρόωρα, αφού αποκλείστηκε από τα playoffs της ACB για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια ύπαρξης του συγκεκριμένου format στο πρωτάθλημα.

Πλέον, στη βασκική ομάδα ήδη σχεδιάζεται η επόμενη μέρα. Αν και η ιδέα ήταν να αναζητηθεί αντικαταστάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δύο πρόσφατες αρνήσεις άλλαξαν τα δεδομένα και ο Μαυροβούνιος τεχνικός αύξησε τις πιθανότητές του να παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το πρώτο όνομα στη λίστα των Βάσκων ήταν ο Γιάκα Λάκοβιτς. Ο Σλοβένος, ωστόσο, δεν ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Γκραν Κανάρια για την επόμενη σεζόν πληρώνοντας 300.000 ευρώ, ούτε ένιωσε πως του παρουσιάστηκε κάποιο ελκυστικό πρότζεκτ ώστε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Ακολούθως, η Μπασκόνια προσέλκυσε τον Πάμπλο Πριτζιόνι. Ο «θρύλος» του συλλόγου, νυν assistant coach στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και head coach στην εθνική Αργεντινής, ωστόσο, δεν ήταν θετικός στην προοπτική να αφήσει το NBA, ειδικά μετά την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας του.

Κάπως έτσι, είναι πιθανό ο ούτως ή άλλως... ταυτισμένος με την ιστορία της Μπασκόνια Ντούσκο Ιβάνοβιτς να παραμείνει στον πάγκο της για άλλη μία σεζόν, αν και η προσπάθεια της ομάδας να τον αντικαταστήσει σημαίνει πως αυτό δεν θα γίνει και υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x