Γκαζωμένη η Μπασκόνια, έκανε φύλλο και φτερό την Τζιρόνα! Οι Βάσκοι δυο 24ωρα μετά την επικράτησή της επί της Αρμάνι για τη EuroLeague, έκανε... πάρτι και στην ACB! H oμάδα του Γκαλμπιάτι, ισοπέδωσε την Τζιρόνα με το εμφατικό +40, καθώς επικράτησε των Καταλανών με σκορ 118-78 για το 2/2 στo πρωτάθλημα!
Τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο για την Μπασκόνια, η οποία παρά το -6 της 1ης περιόδου, βρέθηκε στο τέλος της 3ης να προηγείται με διαφορά 25 πόντους τρέχοντας ένα επί μέρους, 66-37 στις δυο πρώτες περιόδους.
Πλουραλισμός στην επίθεση με επτά διψήφιους για την Μπασκόνια με τον Ντουάρτε να έχει 18 πόντους, ενώ 13 πέτυχε ο Κούρουκς. Φοβερή εμφάνιση και από τον Κένεθ Φαρίντ που πέτυχε 11 πόντους, όσους είχαν και η Γιοκσίμοβιτς, Σάντος, Σπανιόλο και Σεντεκέρσκις.
Τα δεκάλεπτα: 20-26, 54-42, 86-61, 118-78
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






