Ευρώπη

Διατήρησε το αήττητο με 100άρα η Χάποελ λίγες μέρες πριν τον Παναθηναϊκό

Η Χάποελ Τελ Αβίβ σάρωσε με σκορ 102-77 τη Χάποελ Μπερ Σεβά και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ασταμάτητη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Χάποελ Τελ Αβίβ! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε με σκορ 102-77 τη Χάποελ Μπερ Σεβά και παρέμεινε αήττητη στην εγχώρια λίγκα, λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (18/12, 21:15).

Με εξαίρεση το σχετικά ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (22-25), η Χάποελ κυριάρχησε και διατήρησε διψήφια διαφορά υπέρ της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ανεβαίνοντας στο 8-0 στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, όπου κατέχει την πρώτη θέση.

Πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους ήταν ο Τάι Οντιάζ, ενώ 13 πόντους είχε ο Μπαρ Τίμορ, 12 ο Κόλιν Μάλκολμ και 10 ο Τζόναθαν Μότλεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 41-57, 62-79, 77-102

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x