Ευρώπη

Δημόσιες καταγγελίες Μπολομπόι κατά της ΤΣΣΚΑ: «Απειλείτε παίκτες! Δεν επιστρέφω!»

Ανάρτηση σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πραγματοποίησε ο Ζοέλ Μπολομπόι, κατηγορώντας τον ρωσικό σύλλογο ότι απειλεί παίκτες, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας.

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει πλέον οι σχέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ζοέλ Μπολομπόι, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ρόστερ των Ρώσων από τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο 28χρονος που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία από Κονγκολέζο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα της Μόσχας και από τότε δεν έχει επιστρέψει στο ρόστερ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η ρωσική ομάδα δεν θέλει να αφήσει έτσι απλά την υπόθεση, καθώς με e-mail που έστειλε στον 28χρονο και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο παίκτης μέσω Instagram, του ζητά να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επιπλέον να της επιστρέψει και χρήματα.

«Φύγετε από εδώ! Σας έχω πει ήδη ότι δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που κάνετε τους παίκτες να πράττουν αυτό που θέλετε, είναι μέσω απειλών και προσπαθώντας να τους τιμωρήσετε. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία έχει κλιμακωθεί», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν και εφόσον υπάρξει.

Μπολομπόι κατά ΤΣΣΚΑ: «Απειλείτε παίκτες! Δεν επιστρέφω»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x