Ευρώπη

Μπορεί και χωρίς Πιανιτζάνι η Ιταλία!

Χάρη σε ένα «ξέσπασμα» από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, η Ιταλία νίκησε εύκολα με 85-61 την Εσθονία, με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να αποβάλλεται στο τέλος της πρώτης περιόδου!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καταιγιστική και χωρίς τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο ήταν η Ιταλία! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» αποβλήθηκε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (!), με την ομάδα του όμως να μην… πτοείται και να νικά 85-61 την Εσθονία. Το εντυπωσιακό σημείο της αναμέτρησης ήταν η δεύτερη περίοδος, με το επιμέρους σκορ να ήταν στο 34-5 υπέρ των Ιταλών!

Κορυφαίος για τους γείτονες ήταν ο Αντρέα Μπαρνιάνι με 15 πόντους, με τον Τζεντίλε να προσθέτει άλλους 12. Ο Ντάνιελ Χάκετ αγωνίστηκε για 21:53’’ έχοντας 2 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βένε με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 49-25, 66-46, 85-61

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x