Ευρώπη

Μποστ: «Θα ξαναπαίξω με τη Βουλγαρία μόνο αν με... ζητήσει ο Βεζένκοφ»

Ο Ντι Μποστ μίλησε για τη συνύπαρξη με τον Σάσα Βεζένκοφ στο ρόστερ της εθνικής Βουλγαρίας ενώ σχολίασε και τις πιθανότητες να ξαναγωνιστεί με το εθνόσημο.

Συνεχίζονται τα... αποθεωτικά σχόλια από παίκτες της Ευρωλίγκας για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο συμπαίκτης του στην εθνική Βουλγαρίας και νυν παίκτης της Βιλερμπάν, Ντι Μποστ, μίλησε στο BasketNews για τις φετινές εμφανίσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και για τη συνύπαρξη μαζί του στις διεθνείς υποχρεώσεις.

«Για μένα, θα είναι ο MVP της Ευρωλίγκας- τουλάχιστον, το ελπίζω. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος τύπος. Ήταν διασκεδαστικό να παίζεις εναντίον του. Η εργατικότητά του είναι εκπληκτική. Πέρυσι, ήταν μεταξύ των κορυφαίων πέντε, αλλά ξέρω ότι δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά. Περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και νομίζω ότι του αξίζει», σχολίασε για τις φετινές επιδόσεις του Βεζένκοφ.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν σκοπεύει να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Βουλγαρίας, ο γκαρντ της Βιλερμπάν απάντησε πως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Βεζένκοφ. «Ο Σάσα με καλεί πάντα για την εθνική ομάδα. Νομίζω ότι αν γυρίσει πίσω για να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλει να έρθω, έρχομαι. Αλλά την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είπε ότι θα σταματήσει για λίγο. Μπορεί βέβαια να τους κερδίσει και μόνος του, αλλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια. Το έκανε στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ικανός για αυτό, αλλά αν επιστρέψει, ίσως προσπαθήσω να τον βοηθήσω αν μπορώ ακόμα να το κάνω», σχολίασε συγκεκριμένα ο Μποστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x