Ευρώπη

Διπλό σοκ για Εφές Αναντολού στο Μπουγιούκ

Η Εφές Αναντολού έχασε 76-83 στην έδρα της Μπουγιουκτσέμετσε σε εξ αναβολής ματς της τουρκικής Λίγκας και είδε και τον Σέιν Λάρκιν να τραυματίζεται ξανά και να αποχωρεί.

Διπλό σοκ για την Εφές Αναντολού, ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν 76-83 στην έδρα της Μπουγιουκτσέμετσε σε εξ αναβολής ματς της TBL και είδαν παράλληλα τον Σέιν Λάρκιν στην επιστροφή του στα παρκέ να τραυματίζεται ξανά. Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο πόδι και αποχώρησε από τον αγωνιστικο χώρο χωρίς να ξαναμπεί και την Τετάρτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ετσι, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν βρέθηκαν στην τρίτη θέση με 6-3 ρεκόρ, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη 15η θέση της βαθμολογίας. Η Μπουγιουκτσέμεστσε απέκτησε διαφορά στην έναρξη της τέταρτης περιόδου και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Για τους νικητές, διακρίθηκαν οι Χάρις και Σαγιούς με 17 πόντους έκαστος. Από την Εφές, ξεχώρισε ο Μπράιαντ με 18 πόντους, με τους Κλάιμπερν και Ζίζιτς να έχουν από 11 πόντους έκαστος.


Δεκάλεπτα: 11-17, 35-38, 57-56, 83-76

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x