Ευρώπη

Διέλυσε τη Φενέρ και έφερε στα ίσα τη σειρά η Μπούρσασπορ

Η Μπούρσασπορ ισοπέδωσε την Φενερμπαχτσέ με 97-77 για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των τουρκικών play-offs και η πρόκριση θα κριθεί στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι.

«Φωτιά» έβαλε στην σειρά η Μπούρσασπορ, καθώς κατεδάφισε την Φενερμπαχτσέ με 97-77 στον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου στα τουρκικά play-offs και πλέον η επόμενη αναμέτρηση θα κρίνει ποιος θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Άντριους Άντριου, ο οποίος πήρε στις πλάτες του την ομάδας του και ηγήθηκε της προσπάθειας, σημειώνοντας 23 πόντους και 4 ασίστ, άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Ονουράλπ Μπιτίμ με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ και άλλους 14 πρόσθεσε ο Κεβάριους Χέις.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέβιν Μπούκερ κατέγραψε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, πρόσθεσε 15 ακόμα ο Νάντο ΝτεΚολό και 14 πόντους έβαλε ο Πιέρια Χένρι... σε μία αναμέτρηση που στην τελευταία περίοδο τους έφυγε από τα χέρια και είδαν να χάνεται η ευκαιρία.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην τρίτη και πιο κομβική αναμέτρηση για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 40-32, 68-61, 87-77

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x