Ευρώπη

Μπουρζ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αγωνιστούμε στο BCL του χρόνου!»

Ο πρόεδρος της Μπουρζ ανέφερε ότι η ομάδα του έχει τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αγωνιστεί στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου.

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Μπουρζ, Ζιλιέν Ντισμπότ, ο οποίος μίλησε στο σάιτ του συλλόγου για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα του στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου.

«Υπάρχουν δύο πιθανές διοργανώσεις για εμάς (σ.σ. BCL και Eurocup). Προτεραιότητά μας είναι το BCL και έχουμε τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αγωνιστούμε εκεί. Έχω συνομιλήσει και με τον κύριο Κομνηνό γι’ αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα αγωνιστούν σίγουρα η Ντιζόν και η Στρασμπούρ, ενώ η Μονακό θα πάει στο Eurocup. Είναι ένα ερώτημα τι θα πράξει η Λιμόζ, ενώ η μοναδική ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα από εμάς στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι η Μετροπολιτάν», είπε στην τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας.

«Θα έλεγα ότι κατά 90% θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο», πρόσθεσε επίσης.

Να σημειωθεί ότι η Μπουρζ ήταν η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού βρισκόταν στην 5η θέση μετά από 25 αγωνιστικές με ρεκόρ 16-9.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x