Ευρώπη

Η Βενέτσια ανακοίνωσε πως ο Μάικ Μπράμος αποσύρεται!

Ο Μάικ Μπράμος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 36 ετών, όπως ανακοίνωσε η Βενέτσια, με τον πρόεδρο της ομάδας να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μάικ Μπράμος!

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 36 ετών, με τη Βενέτσια να ανακοινώνει την αποσύρσή του και να τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο.

«Το όνομά σου είναι πλέον θρυλικό για τα χρώματα της Βενέτσια. Θα μας λείψεις, αλλά αυτό είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί σου όπως σου αξίζει, σε ευχαριστούμε Μάικ», ανέφερε συγκεκριμένα το μήνυμα του προέδρου της ομάδας, Φεντερίνο Κασαρίν.

Ο Μπράμος , γνωστός για το «φαρμακερό» του σουτ από μακριά, ξεκίνησε την καριέρα του στην και το Περιστέρι bwin, όπου αγωνίστηκε σε 26 αγώνες στην Α1, προτού μετακινηθεί στην Ισπανία και την Γκραν Κανάρια μέχρι το 2012. Μετά τις Κανάριες Νήσους πήγε στον Παναθηναϊκό, στον όπου έμεινε για δύο χρόνια κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα και Κύπελλα. Το 2015 πήγε στην Ιταλία και τη Βενέτσια, όπου έμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας του, αγωνίστηκε σε 389 ματς, και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, το 2017 και το 2019.

Ο Μπράμος έκανε καλή καριέρα και με τη γαλανόλευκη, αφού εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2011, στην ίδια διοργάνωση του 2013, αλλά και στο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά του 2012.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x