Ευρώπη

Ναβάρο: «Θέλουμε να μείνει ο Γκασόλ, αλλά είναι δική του η απόφαση»

Επιθυμία της Μπαρτσελόνα είναι η παραμονή του Πάου Γκασόλ, αλλά εκείνος θα πει την τελευταία… λέξη, σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Πάου Γκασόλ και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ωστόσο, ο νυν τζένεραλ των «μπλαουγκράν» τόνισε πως είναι καθαρά απόφαση του έμπειρου σέντερ εάν θα συνεχίσει ή όχι, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη κόστισε στην ομάδα του στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας κόντρα στην Αναντολού Εφές.

«Ο Πάου μας είχε πει ότι θα πήγαινε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εμπιστεύτηκε τα πόδια του και ολοκλήρωσε τη σεζόν εξαιρετικά. Θα θέλαμε να συνεχίσει, αλλά είναι δική του η απόφαση. Τον έχουμε ρωτήσει ήδη και θα τον ρωτήσουμε ξανά, αλλά είναι περίπλοκο», δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αναφορικά με τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα, ο «La Bomba» είπε: «Θα έβαζα βαθμολογία 9 με 9,5 στη φετινή σεζόν. Δυστυχώς στο Final Four δεν τα καταφέραμε, αφού τραυματίστηκε και ο Καλάθης, αλλά παλέψαμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x