Ευρώπη

Νάναλι: «Ρατσιστικό το σχόλιο του Ποτζέκο για τους Αμερικανούς»

Ο Τζέιμς Νάναλι χαρακτήρισε ρατσιστικό το σχόλιο που έκανε ο Τζανμάρκο Ποτζέκο για τους Αμερικανούς παίκτες σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους.

Την αντίδραση του Τζέιμς Νάναλι προκάλεσαν όσα δήλωσε ο Τζανμάρκο Ποτζέκο χαρακτηρίζοντας πιο… εγκεφαλικούς τους Ευρωπαίους πλέι μέικερ σε σύγκριση με τους Αμερικανούς.

«Η ρητορική του προπονητή αυτού και οι απόψεις του για τους Αμερικανούς γκαρντ είναι ρατσιστικές», έγραψε στο Twitter ο άσος της Παρτιζάν.

Υπενθυμίζεται πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας είχε δηλώσει πριν από το Αναντολού Εφές-Αρμάνι Μιλάνο: «Ο Νέιπιερ έχει ταλέντο, έχει μυαλό και προσωπικότητα, αρετές αναγκαίες για να ηγηθείς μιας υψηλού επιπέδου ομάδας. Η διαφορά με τον Μίτσιτς είναι πως είναι Αμερικανός και έχει άλλο στυλ. Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας είχαν έναν Ευρωπαίο πλέι μέικερ: Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ροντρίγκεθ… Με όλο τον σεβασμό, στους Αμερικανούς λείπει κάτι, γιατί παίζουν διαφορετικά. Είναι ψυχολογικό. Για παράδειγμα, όταν δεν έχουν την μπάλα δείχνουν αδιάφοροι για το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x