Ευρώπη

Εμφατική απάντηση του Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταματήστε τα ψέματα για να λύσετε τα προβλήματά σας»

Ο Έτορε Μεσίνα έκανε δηλώσεις πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ θέλει να γυρίσει στην Αρμάνι, με τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα να δίνει ηχηρή απάντηση χαρακτηρίζοντας «ψέματα» τα όσα είπε ο Ιταλός.

Σάλος έχει γίνει στην Ιταλία με τις δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος «έκραξε» δημόσια τον Κέβιν Πάνγκος.

Αυτό που συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια ωστόσο, ήταν το γεγονός πως έμπλεξε στην ιστορία και τον Σαμπάζ Νέιπιερ, που αποχώρησε από την Αρμάνι το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μεσίνα είπε για τον νυν γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα πως «τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει».

Ο Νέιπιερ πάντως έδωσε μέσω των social media αποστομωτική απάντηση, τονίζοντας πως τα όσα ανέφερε ο Ιταλός είναι ψέματα, ώστε να καλύψει τα πραγματικά προβλήματα της Αρμάνι:

«Εντάξει, το κατάλαβα. Η ομάδα σας δεν ξεκίνησε όπως ήθελε, όπως και εγώ, αλλά σταματήστε να με χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω τις δυσκολίες μου ως παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας: ξεχάστε το. Σταματήστε να λέτε ψέματα στους οπαδούς σας για να λύσετε τα προβλήματά σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x