Ευρώπη

Νίκες για «Μπάρτσα» και Μάλαγα

Η Μπαρτσελόνα σάρωσε την Κανάριας στην Τενερίφη με 83-64, ενώ και η Μάλαγα άφησε πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλες νίκες για Μπόγρη και Κατσικάρη.

Συνεχίζει την καταδίωξη της αήττητης Βαλένθια η Μπαρτσελόνα. Για τη 15η αγωνιστική οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν με 83-64 από την Τενερίφη, παρά την απουσία του τραυματία Ναβάρο. Ο Άλεξ Αμπρίνες είχε 17 πόντους, ενώ ο Τζάστιν Ντόελμαν πρόσθεσε 12. Καλή εμφάνιση έκανε ο Στράτος Περπέρογλου με 11 πόντους (4/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 24:00. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σε 6:17 είχε ένα άστοχο τρίποντο.

Η Μάλαγα, μιάμιση μέρα μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό, ξεπέρασε απογοήτευση και κούραση νικώντας 73-65. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 14, ο Ντάνιελ Ντίεθ με 11 και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ με 10 πόντους έκαναν τη διαφορά για τους Ανδαλουσιάνους.

Σπουδαία νίκη στη Σαραγόσα με 71-69 πήρε η Μπιλμπάο με 20 πόντους του Κλέβιν Χάνα. Θετική παρουσία είχε ο Γιώργος Μπόγρης με 3 πόντους (1/2 δίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 20:54.

Νωρίτερα, ένα ακόμη βήμα για την παραμονή της στην ACB έκανε η Μούρθια. Στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη συνέτριψε 99-75 τη Φουενλαμπράδα κι έφτασε τις έξι νίκες. Αντέλο με 18, Ράντοβιτς με 15, Μπενίτε με 14 και Φαβεράνι με 13 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, ενώ ο Μάρκο Πόποβιτς με 33 πόντους διασώθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Μούρθια-Φουενλαμπράδα 99-75
Σαραγόσα-Μπιλμπάο 69-71
Εστουντιάντες-Χιπουσκόα 85-90
Γκραν Κανάρια-Μπανταλόνα 82-67
Τενερίφη-Μπαρτσελόνα 64-83
Μάλαγα-Ομπραντόιρο 73-65
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 19:00
Μανρέσα-Λαμποράλ Κούτσα 20:00
Ανδόρα-Βαλένθια 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x