Ευρώπη

Αποθέωσε τον Νίκο Ζήση ο Νικολό Μέλι: «Άλλαξε τη ζωή μου εντός και εκτός παρκέ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Ζήση ο Νικολό Μέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.

Το εγκώμιο του Νίκου Ζήση έπλεξε ο Νικολό Μέλι.

Ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σπουδαίο παλαίμαχο Έλληνα γκαρντ, λέγοντας πως έμαθε πολλά από εκείνον και πως του άλλαξε τη ζωή εντός και εκτός παρκέ, κατά τη συνύπαρξή τους στην Μπάμπεργκ τη διετία 2015-17.

«Η περίοδος που άλλαξε την καριέρα μου ήταν όταν πήγα στη Γερμανία (σ.σ. Μπάμπεργκ το 2015). Εκεί, ανέλαβα περισσότερες ευθύνες. Το στάτους μου ως παίκτης άλλαξε και έτσι βγήκα από την comfort zone μου», δήλωσε αρχικά ο Μέλι στο «DAZN» σε ερώτηση για το πιο ήταν το σημείο που άλλαξε η καριέρα του.

Για τους αρχηγούς και τους ηγέτες που συνεργάστηκε: «Οι Σέρχι Ροντρίγκεθ, Κάιλ Χάινς και Τζίτζι Ντατόμε. Όσο φανταχτερός φαίνεται εκτός παρκέ, τόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα αποδυτήρια. Επίσης, είχα έναν εξαιρετικό συμπαίκτη τον Νίκο Ζήση, ο οποίος μου έμαθε πως να αντιμετωπίζω τα πράγματα στη ζωή μου. Ήταν ένας συμπαίκτης που με βοήθησε να αλλάξω τη ζωή μου εντός και εκτός παρκέ. Ήταν ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία, πολλές επιτυχίες, αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος με βοήθησε πολύ».

Για το μέλλον του: «Όπως έλεγα πάντα, στόχος μου είναι να παίξω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Θα μπορούσα να πω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Αλλά, παίζω πολλά χρόνια μπάσκετ και μου φαίνεται δύσκολο να μην παίζω πια. Ωστόσο, δεν με βλέπω να γίνομαι προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x