Ευρώπη

Ντάνγκουμπιτς: «Τίμησα το συμβόλαιό μου - Ο Ομπράντοβιτς θεώρησε πως άλλοι θα έδιναν περισσότερα»

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας αποχώρησε από την Παρτίζαν, μολονότι ο ίδιος σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως περίμενε διαφορετική εξέλιξη.

Έπειτα από δύο σεζόν στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει με τους φιναλίστ των τελικών της Ανδριατικής Λίγκας, οι οποίοι την ερχόμενη χρονιά θα φορέσουν τα «καλά» τους, επιστρέφοντας στην Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στο Sportklub, επισήμανε πως έπραξε ακριβώς ό,τι του ζητήθηκε στο παρκέ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θεωρεί πως ο λόγος που δεν έμεινε στην ομάδα, ήταν η απαιτητική φύση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Τίμησα το συμβόλαιο και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Έκανα στο μέγιστο ό,τι ακριβώς απαιτήθηκε από εμένα. Απλώς η εκτίμηση του προπονητή ήταν πως κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν περισσότερο».

Τέλος, αν και είναι εμφανής η πίκρα στα λόγια του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη ομάδα του να βρίσκεται εκτός εγχώριων τοιχών, «είμαι επαγγελματίας, το αποδέχομαι και προχωράμε. Δεν μπορώ να υποθέσω, αν θα περάσω πάλι τα σύνορα». Πλέον, ο διεθνής με την ομάδα της Σερβίας περιμένει τις αναμετρήσεις Λετονία και Βέλγιο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ώστε να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x