Ευρώπη

Ντάνστον για Σλούκα: «Μόλις του είπα να γίνει νονός μου ξέσπασε στα γέλια»

O Μπράιαν Ντάνστον αναφέρθηκε στην απίθανη ιστορία όπου ο Κώστας Σλούκας βάφτισε τον 35χρονο σέντερ στην Κωνσταντινούπολη για να παντρευτεί την καλή του!

Ο Μπράιαν Ντάνστον και ο Κώστας Σλούκας διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την εποχή που αγωνιζόντουσαν μαζί στην Ελλάδα με τις φανέλες των Άρη και Ολυμπιακού.

Οι δύο άνδρες πήγαν τη σχέση τους ένα βήμα παραπάνω το 2018, όταν ο Έλληνας γκαρντ έγινε νονός του Αμερικανού στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, βαπτίζοντας τον παλιόφιλό του για να παντρευτεί εκείνος την καλή του!

Με δηλώσεις του στο «BasketNews» ο άσος της Ανατολού Εφές αναφέρθηκε σε αυτή την απίθανη όσο και γλυκιά ιστορία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Σλούκας είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ.

«Ο Κώστας είναι μικρότερος από εμένα. Ήθελα να παντρευτώ τη γυναίκα μου, όμως η θρησκεία ήταν κάτι που το εμπόδιζε. Εκείνη είναι Χριστιανή Ορθόδοξη. Έπρεπε να βαφτιστώ, αλλιώς δεν γινόταν να την παντρευτώ.

Ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη και ο μόνος Χριστιανός Ορθόδοξος που ήξερα έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε. Ήταν στην αντίπαλη ομάδα μας. Όμως, τον γνώριζα από όταν ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη την περίοδο που είχα πρωτοέρθει στην Ευρώπη. Ήταν όμορφο αυτό που έγινε. Είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»
, ανέφερε αρχικά ο 35xρονος σέντερ.

Στη συνέχεια εξήγησε την πρώτη κουβέντα που είχε με τον Σλούκα, όταν του το ανακοίνωσε, ξεσπώντας στα γέλια: «Όταν τον ρώτησα πρώτη φορά να γίνει νονός μου ο Σλούκας νόμιζε ότι αστειευόμουν. Πήγαμε ένα πρωί στην εκκλησία εγώ, εκείνος, η γυναίκα μου και ο πατέρας της. Κάναμε το τελετουργικό, διαβάσαμε τη Βίβλο. Ήταν τρελό, αλλά όμορφο παράλληλα.

Δεν θα άλλαζα αυτή την εμπειρία με τίποτα! Μόλις βγήκα από την εκκλησία ένιωσα ότι ήμουν διαφορετικός άνθρωπος. Μετά μου επέτρεψαν να παντρευτώ. Και τώρα, εγώ και ο Σλούκας είμαστε κολλητοί για μια ζωή!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x