Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο θα γίνει ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο 39χρονος σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από την Ζαλγκίρις, γράφτηκε για Παναθηναϊκό και απασχόλησε την ΑΕΚ, τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα.
Όπως ανέφερε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι, και απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες έτσι ώστε να επισημοποιηθεί το deal.
Ο Αμερικανός άσος, που έχει δωδεκαετή εμπειρία στην Ευρωλίγκα και τη σεζόν 2023/24 είχε παίξει ξανά στην Ιταλία για τη Βίρτους Μπολόνια, προορίζεται για back-up πίσω από τους Νίμπο και Μπούκερ.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ντάνστον είχε 4,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 5,4 στην αξιολόγηση σε 15:41 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα Λιθουανίας.
?? Olimpia Milan-Bryant Dunston is total agreement. The player has accepted the offer and the role he will play on the roster; the club chose him for his leadership. Only the last details are missing. pic.twitter.com/Pnch1ithHQ
— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) July 22, 2025
Διαβάστε Επίσης
Αλλαγή λουκ για τον Όσμαν και... χαμός στα social media: «Φέρε πίσω τα μπουκλάκια» Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Νέντοβιτς: Με φανέλα Σλούκα στις διακοπές του Μήτογλου: «Μας στηρίζει στα καλά και στα άσχημα ο κόσμος - Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του Παύλου Γιαννακόπουλου» «Είσαι ένας αληθινός πολεμιστής: Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Άλεξ Αμπρίνες Ανάσες δροσιάς στη Μύκονο για τον Αταμάν Πήρε πόστο στους Σέλτικς ο Ντρου Νίκολας Μετά τον Βαλαντσιούνας… ποιος; Ο Χολμς και οι επόμενες κινήσεις του ΠαναθηναϊκούΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






