Ευρώπη

Εύκολη νίκη πριν από τη «διαβολοβδομάδα» για την Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε εύκολα με 87-78 της Ντερτόνα, για τη 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και πριν αντιμετωπίσει Ρεάλ και Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα.

Εύκολη νίκη πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας για την Αρμάνι Μιλάνο!

Η ομάδα του Ποέτα ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησής με την Ντερτόνα για τη 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και πάτησε το γκάζι για να ξεφύγει στην τρίτη περίοδο, και να επιβληθεί με το τελικό 87-78.

Κορυφαίοι για τους νικητές, οι οποίοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 12-3 και παραμένουν σε τροχιά κορυφής στη Lega Basket, ήταν οι Μπολμάρο (19π., 6ρ.), Μάνιον (15π., 3ρ., 3ασ.) και Έλις (10π., 3ασ.), ενώ πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις επερχόμενες αναμετρήσεις τους με Ρεάλ Μαδρίτης (20/1) και Ζαλγκίρις (22/1).

Τα δεκάλεπτα: 27-25, 50-49, 61-71, 78-87

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x