Ευρώπη

Ντιό: «Το Last Dance με έκανε να θέλω να παίξω ξανά!»

Το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις στον Μπορίς Ντιό, που αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Μπορίς Ντιό σε συνέντευξή του στο lepoint.fr…

Ο παλαίμαχος Γάλλος, που διαμένει πλέον μόνιμα στο Σολτ Λέικ, ξεκαθάρισε ότι παρακολούθησε με ιδιαίτερη ζέση (και ένα μπουκάλι κρασί!) το ντοκιμαντέρ The Last Dance για τον Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο τον έκανε να θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

«Όταν ήμουν μικρός, πάντα λάτρευα να βλέπω εικόνες του Μάικλ Τζόρνταν, του Μάτζικ Τζόνσον και του Λάρι Μπερντ. Το ντοκιμαντέρ με έκανε να νοσταλγήσω εκείνα τα χρόνια. Στις μέρες μας, οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει τι ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και τι έκαναν οι Μπουλς τη δεκαετία του ’90 για το μπάσκετ. Οι πιο μικροί θεωρούν ότι ο Τζόρνταν ήταν απλά μια μάρκα παπουτσιών και ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών είναι ο Λεμπρόν. Αυτό το ντοκιμαντέρ βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Οφείλω ότι να παραδεχθώ ότι το Last Dance με έκανε να θέλω να παίξω ξανά μπάσκετ!», είπε ο Ντιό, που αποσύρθηκε το 2018.

Παράλληλα, ο 38χρονος Γάλλος μίλησε και για τη συνέχιση του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ: «Είναι αρκετά περίπλοκο. Το πρόβλημα του ΝΒΑ είναι οικονομικό, γιατί αν διακοπεί τότε θα χαθούν πολλά λεφτά από τα τηλεοπτικά. Να πάρεις ρίσκο οικονομικό ή ρίσκο για την υγεία; Το ΝΒΑ δεν είναι μόνο οι αθλητές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είναι οι επαφές με διαιτητές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές και πολλούς άλλους. Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x