Ευρώπη

Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο: «Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την εθνική Ιταλίας»

Με καλό μάτι βλέπει την συμμετοχή του με την εθνική Ιταλίας ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανοικτά εξέφρασε την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την εθνική Ιταλίας ο γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, Ντόντε Ντιβιντσέντζο, ενόψει των προκριματικών για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Ιδανικά θα το ήθελα πολύ. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Αλλά αν όλα λειτουργήσουν τέλεια, θα το λάτρευα» δήλωσε αρχικά ο 27χρονος που γεννήθηκε στην Αμερική αλλά έχει ρίζες από την Ιταλία.

«Είναι κάτι που είπα στην οικογένειά μου, στον ατζέντη μου, ότι ήθελα να κάνω. Να μπορώ να εκπροσωπώ μια χώρα. Και ελπίζω να μπορέσω να ολοκληρώσω όλα τα έγγραφα και να είμαι εκεί έξω το συντομότερο δυνατό», σχολίασε σχετικά με τις διαδικασίες που έχει ήδη ξεκινήσει με σκοπό να αποκτήσει διαβατήριο.

Ο ΝτιΒιντσέντζο είναι ο δεύτερος παίκτης των Νικς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που δήλωσε πως θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γενικότερα να αγωνιστεί με μια εθνική ομάδα. Πρώτος ήταν ο Αϊζάϊα Χάρτενσταϊν που έχει εκπροσωπήσει ήδη την Γερμανία στο Eurobasket το 2017, αλλά έχει μείνει εκτός κλήσεων έκτοτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x