Ευρώπη

Ντόμπριτς: «Μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός, αλλά πάμε για τη νίκη»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για τον Ερυθρό Αστέρα το ματς με τον Ολυμπιακό (6/4, 20:00), στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε για την ποιότητα της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο τόνισε πως η δική του θα πάει για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα playoffs.

«Πάμε για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς. Ξέρουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Κανείς δεν παίζει για να χάσει και η ομάδα μας θα προετοιμαστεί καλά και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, μαζί με τον κόσμο μας», δήλωσε αρχικά ο Όγκνιεν Ντόμπριτς και πρόσθεσε:

«Το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και εάν βγάλουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε στα προηγούμενα ματς της Ευρωλίγκας, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά εμείς καταφέραμε να τους νικήσουμε στην Αθήνα και πιστεύω ότι μπορούμε και στο Βελιγράδι».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο λόγω της φιλίας των οπαδών των δύο ομάδων: «Υπάρχουν φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να μας επηρεάσει και να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x