Ευρώπη

Ο άγνωστος τσακωμός Πέτροβιτς με Ράτζα λίγο πριν σκοτωθεί

Οι δύο αδερφικοί φίλοι, Πέτροβιτς και Ράτζα, είχαν έναν… παιδικό τσακωμό λίγο πριν το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο «Μότσαρτ», σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια.

Η 7η Ιουνίου του 1993 θα μνημονεύεται για πάντα ως η μέρα που έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ όλων των εποχών. Ελάχιστα πράγματα δεν έχουν γραφτεί ή ειπωθεί για τον αδικοχαμένο Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο Ντίνο Ράτζα αποκάλυψε πρόσφατα πως λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα είχαν έναν… παιδικό τσακωμό.

«Το τελευταίο ματς του Ντράζεν ήταν στην Πολωνία απέναντι στην Σλοβενία. Το παιχνίδι ήταν τελείως αδιάφορο, αφού είχαμε ήδη προκριθεί στο Ευρωμπάσκετ. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε παίξει, αλλά για εκείνον δεν υπήρχε τέτοια επιλογή. Στο τέλος, βέβαια, χάσαμε και τσακωθήκαμε για ανόητο λόγο. Το επόμενο πρωινό ήμασταν στο ξενοδοχείο, εκείνος έλεγε στον Στόικο (Βράνκοβιτς) να μου πει πως είμαι ηλίθιος κι εγώ έλεγα στον Στόικο να του πει το ίδιο. Για εκείνον πάντα έπρεπε να παίζεις στο 100%, δεν δεχόταν τίποτα λιγότερο. Γι’ αυτό υπήρξε μεγάλος ηγέτης», τόνισε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και αδερφικός φίλος του Ντράζεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x