Ευρώπη

«Ο αγώνας δόθηκε στην Εφές από τους τρεις διαιτητές»

Η Φενέρμπαχτσε έχει παράπονα από τη διαιτησία στον τρίτο ημιτελικό της TBL κόντρα στην Εφές Αναντολού κι εξέδωσε αργά το βράδυ ανακοίνωση-διαμαρτυρία κατά των τριών ρέφερι της αναμέτρησης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, η Φενέρμπαχτσε καταφέρεται κατά των διαιτητών του τρίτου ημιτελικού της TBL κόντρα στην Εφές Αναντολού, ανέλυσε τις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι αδικήθηκε και ζήτησε από την ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, χαρακτηρίζοντας ντροπή αυτά που συνέβησαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν καθορίστηκε ούτε από την τακτική των προπονητών, ούτε από τον αγώνα των ομάδων στο γήπεδο. Αυτός ο αγώνας δόθηκε στην αντίπαλό μας, Εφές, από αυτούς τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ενώ η Εφές σούταρε 32 βολές στο παιχνίδι, η ομάδα μας πήρε μόνο 12. Επιπλέον, πολύ κρίσιμα φάουλ δόθηκαν κατά μας ή δεν δόθηκαν υπέρ μας σε κομβικές στιγμές του παιχνιδιού και καθόρισαν τον νικητή του αγώνα.

Αναμένουμε επειγόντως την εξήγηση πίσω από τη στάση των διαιτητών σε αυτό το ματς, την πηγή του κινήτρου τους και το αίσχος από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Η στάση και η απάντησή μας, ως Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή, εάν δεν διαχειριστείτε σωστά τους αγώνες που θα διεξαχθούν και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, καθορίζοντας τα αποτελέσματα με τους διαιτητές σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x