Ευρώπη

«Ο κόουτς είπε να μην ασχοληθούμε με τη διαιτησία»

Ένα σχόλιο με... ενδιαφέρον έκανε ο Πίτερ ΜακΝίλι για τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λούντβιγκσμπουργκ.

Στον ΠΑΟΚ βράζουν με τη διαιτησία του αγώνα με τη Λούντβιγκσμπουργκ. Ο Αμερικανός άσος της γερμανικής ομάδας, Πίτερ ΜακΝίλι, έκανε μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

«Νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την προσοχή και τη συγκέντρωση στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε άμυνα όπως ξέραμε κι ήταν κάτι που συζητήσαμε στο ημίχρονο μεταξύ μας. Δεν επηρεαστήκαμε από τη διαιτησία και μείναμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας. Μας είπε ο προπονητής μας να μην ασχοληθούμε με τα σφυρίγματα. Ο προπονητής μας είπε για τα φάουλ. Δηλαδή να μην δίνουμε σημασία στα σφυρίγματα είτε είναι υπέρ είτε εις βάρος μας», ανέφερε.

Ο προπονητής της Λούντβιγκσμπουργκ, Τζον Πάτρικ, είπε με τη σειρά του: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζω σε αυτό το γήπεδο και σε αυτήν την πόλη. Κάποιοι από τους καλύτερους μου φίλους μου μένουν εδώ. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε μια πόλη, που όλοι ασχολούνται και γνωρίζουν τόσα πολλά για το μπάσκετ. Παίξαμε πολύ πιεστική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του αντιπάλου. Αυτά πιστεύω πως μας έδωσαν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το συναίσθημα. Παίζαμε γρήγορα και κάναμε πολλά σουτ. Ωστόσο στη συνέχεια εκμεταλλευτήκαμε όπως είπα και πριν την κούραση του αντιπάλου και με κάποιες προσποιήσεις πριν εκτελέσουμε, φτάσαμε σε εύκολες διεισδύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x