Ευρώπη

Ο Μέκελ κρατά… Καλάθη στην Κουμπάν

Ο Γκαλ Μέκελ δέχτηκε να υπογράψει στους Μάβερικς και όλα δείχνουν πως το όνειρο του ΝΒΑ μπορεί να περιμένει για τον Νικ Καλάθη.

Αναβάλλεται εκ νέου το όνειρο του ΝΒΑ για τον Νικ Καλάθη. Οι Μάβερικς συμφώνησαν με τον Γκαλ Μέκελ για να συμπληρώσουν τη γραμμή των γκαρντ και έτσι δεν αναμένεται να ασχοληθούν με τον ομογενή γκαρντ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Ισραηλινός γκαρντ αποδέχτηκε πρόταση με το μίνιμουμ συμβόλαιο από το Ντάλας, κάτι που εξυπηρετεί την ομάδα του ΝΒΑ στην προσπάθεια που κάνει για να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να δελεάσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο 25χρονος Μέκελ (1,90μ.) είχε φέτος 13,3 πόντους, 5,4 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x