Ευρώπη

Ο Μπελινέλι θέλει Ευρωμπάσκετ, αλλά…

Ο Μάρκο Μπελινέλι επιθυμεί να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ, όμως αυτό θα αποφασιστεί από τη νέα του ομάδα στο ΝΒΑ, τους Σπερς.

Την επιθυμία του να βρεθεί στα γήπεδα της Σλοβενίας και να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ιταλίας στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Μάρκο Μπελινέλι. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσα απλά για τον 27χρονο γκαρντ καθώς θα πρέπει πρώτα να πάρει το «ok» από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής Σιμόνε Πιανιτζάνι πριν τρεις ημέρες. Τους εξήγησα ότι είμαι διαθέσιμος. Θέλω να βρίσκομαι στο Ευρωμπάσκετ και αυτό του το είπα. Όμως τώρα τα πάντα εξαρτώνται από το Σαν Αντόνιο. Αν μου δώσουν την άδεια να αγωνιστώ θα είμαι χαρούμενος να εκπροσωπήσω την Ιταλία σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση», δήλωσε το νέο απόκτημα των «σπιρουνιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x