Ευρώπη

Ο Πούλεν «έσωσε» την Τσεντεβίτα!

Χάρη σε τέσσερις αναπάντητους πόντους του Τζέικομπ Πούλεν στο τέλος, η Τσεντεβίτα επικράτησε 81-79 στην έδρα της Μέταλατς, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη της στην Αδριατική Λίγκα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Τζέικομπ Πούλεν να παίζει το ρόλο του… σωτήρα, η Τσεντεβίτα επικράτησε 81-79 στην έδρα της Μέταλατς και έτσι έφτασε στην τέταρτη διαδοχική της νίκη στην Αδριατική Λίγκα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήταν πίσω (79-77), περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη, με τον Αμερικανό με το γεωργιανό διαβατήριο γκαρντ να πετυχαίνει και τους τέσσερις πόντους της.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπίλαν με 17 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μαλέσεβιτς με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 36-39, 59-55, 79-81

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x