Ευρώπη

Ο Ράις «σκότωσε» ξανά την ΤΣΣΚΑ (video)

Ο εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ επέστρεψε. Με τρίποντο στο φινάλε από τον Ταϊρίς Ράις, δήμιού της στον περσινό ημιτελικό Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε 107-104 από τη Χίμκι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μέχρι πρότινος δεν έχανε με τίποτα… Μετά την ήττα από τη Χίμκι στο ντέρμπι της Μόσχας για τη VTB League με 107-104 συμπλήρωσε τρεις σερί.

Ξάφνου η ΤΣΣΚΑ δείχνει ευάλωτη. Τώρα θα νιώθει και… στοιχειωμένη, καθώς ένας εφιάλτης από πέρσι αναβίωσε! Ο Ταϊρίς Ράις με τρίποντο στο 1’’ πριν το τέλος χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη με 107-104. Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου είχε «σκοτώσει» την ΤΣΣΚΑ και στον περσινό ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας ως παίκτης της Μακάμπι.

Ο ήρωας της Χίμκι είχε 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ από 22 πόντους πέτυχαν οι Πέτερι Κόπονεν και Πολ Ντέιβις για τους γηπεδούχους. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 31 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό και ο Βιτάλι Φριτζόν πρόσθεσαν 23 και 18 πόντους αντίστοιχα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που προερχόταν από ήττες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τον Ολυμπιακό. Πλέον με ρεκόρ 16-3 είναι δεύτερη στη VTB League, αφού η Χίμκι έφτασε στο 15-2.

?? ???? ?? ????????? ??????, ??????? ???? ????? ?????????? ?? ????????? ??????, ?? ? ????????????? ???????? ? ?????? ?????? ??? ?????? ????? ????? ??????? «??????» ?????? ??? ??????.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης CSKA Moscow (@cskabasket) στις




Η καλή εμφάνιση του Πατ Καλάθη δεν έσωσε την Αστάνα, που έχασε από την Κράσνι Οκτιάμπρ στο Βόλγκογκραντ με 84-72. Ο ομογενής φόργουορντ της ομάδας του Καζακστάν, που συμπλήρωσε έντεκα ήττες σε 17 ματς, είχε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο κορυφαίος των νικητών ήταν ο Λαμόντ Χάμιλτον με 23 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x