Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος φαίνεται να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό, καθώς τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό επιβεβαιώνουν την αποχώρησή του το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Τσέμα Ντε Λούκας, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ζαλγκίρις για τη νέα σεζόν.
Ο Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε προ ημερών ότι στον Γουίλιαμς-Γκος έχει προταθεί συμβόλαιο από τον λιθουανικό σύλλογο και με νέο ποστάρισμα έφερε στο φως και λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας, το οποίο περιλαμβάνει και οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για τη Ζάλγκιρις, που ενισχύεται με έναν έμπειρο παίκτη.
Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι και μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Γκος με τον Ολυμπιακό, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Αμερικανού γκαρντ.
El acuerdo sera un 2+1
— Chema de Lucas (@chemadelucas) May 24, 2025
The deal will be a 2+1 https://t.co/j6VDOqts5C
Διαβάστε Επίσης
Τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά τον μικρό τελικό Φουρνιέ: «Αισθάνομαι σκ@τ@, δεν σημαίνει τίποτα ο μικρός τελικός - Έδειξε τη συμπόνοια του ο Σπανούλης» Ολυμπιακός: Πιθανή συμμετοχή του Έβανς στον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας Τιμωρία πέντε αγώνων στον Γιαννακόπουλο από τη Euroleague - Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Αταμάν! Μπαρτζώκας: «Δεν έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, έχω δώσει όλον μου τον εαυτό στον Ολυμπιακό»! Παπανικολάου: «Όλοι έχουμε τα κεφάλια κάτω, δεν μπορούμε να αντικρίσουμε τον κόσμο, δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια» Ζέρβας: «Οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, θα ληφθούν ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






