Ευρώπη

Ψάχνει τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα

Στην Ιταλία βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, ώστε την Τετάρτη να αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση.

Κόντρα στη Βίρτους στην Μπολόνια για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός ψάχνει στις 21:30 τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση μετά τον «σεφτέ» της περασμένης εβδομάδας σε μια έδρα όπου η τουρκική ομάδα έχει τρεις νίκες και οκτώ ήττες.

Θάνος Νίκλας: «Μετά από ένα αντικειμενικά κακό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού όπου δεν βγάλαμε αντίδραση και εγωισμό μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, συνεχίζουμε με ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπολόνια για την EuroLeague. Και η Μπολόνια διαφορετική και πλήρης σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ, που παρατάχθηκε χωρίς τρεις βασικές παίκτριες.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι πήγε ή δεν πήγε καλά, πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε στους τελευταίους μήνες που απομένουν και, το σημαντικότερο, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Η χρονιά εξελίσσεται ιδιαίτερη και δύσκολη, όμως πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Μπολόνια σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση για την συνέχεια της EuroLeague. Η Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα που παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα της, διαθέτει στο ρόστερ της αθλήτριες με εμπειρία. Εμείς, μετά το κακό αποτέλεσμα πριν από δυο μέρες για το πρωτάθλημα, έχουμε δει τα λάθη μας και έχουμε εστιάσει στην αμυντική μας λειτουργία.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κομμάτια της τακτικής μας και του παιχνιδιού μας γενικότερα. Θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x