Τις δικές του πληροφορίες για ένα μεταγραφικό θέμα το οποίο απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες την Ευρωλίγκα και τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.
Ο Λιθουανός δημοσιογράφος στο podcast του υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αμερικανού άσου.
Ανέφερε ότι αυτό που συνέβη βάσει των δικών του πληροφοριών είναι ότι οι Πειραιώτες εξέτασαν την περίπτωσή του για να τον αποκτήσουν αλλά όμως ποτέ δεν προχώρησαν στο να κάνουν μια ουσιαστική διαπραγμάτευση με την πλευρά του έτσι ώστε να έχουν πραγματικές πιθανότητες για την απόκτησή του.
Πρόσθεσε ότι η Μπάγερν κινήθηκαν αθόρυβα, παίζοντας ένα δυνατό χαρτί που είχαν.
Αυτό ήταν ο προπονητής τους, ο Γκόρντον Χέρμπερτ ο οποίος λόγω της θητείας του στους Μπρούκλιν Νετς, ως μέλος του τεχνικού του επιτελείου, και συγκεκριμένα ως σύμβουλος, τον γνώριζε με αποτέλεσμα να παίξει τελικά καθοριστικό ρόλο για να πεισθεί ο παίκτης να αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε η Μπάγερν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






