Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να παίξουμε με πάθος»

Η Παρτίζαν ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στην πρώτη αναμέτρηση των τελικών της ABA Liga και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως πρέπει να παίξουν με πάθος και ένταση για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η Παρτίζαν ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των τελικών της Ανδριατικής Λίγκας, καθώς δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα επίπεδα πίεσης που άσκησε ο Ερυθρός Αστέρας και πλέον, αναγκάζεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αντιμετωπίσει μία συνθήκη που πολλές φορές απέφυγε.

Σε δηλώσεις του επισήμανε πως για να επανέλθουν στη σειρά και να ισοφαρίσουν, πρέπει να αποδώσουν με περισσότερο πάθος και ένταση σε σύγκριση με την πρώτη αναμέτρηση.

«Έρχεται ένα νέο παιχνίδι στη σειρά την Κυριακή. Σήμερα έχουμε προπόνηση και ανάλυση για όσα όσα συνέβησαν στο Game 1, οπότε θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διορθώσουμε πράγματα που δεν ήταν καλά. Μας περιμένει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο η ένταση και η δύναμη θα πρέπει να είναι στο επίπεδο των τελικών και πρέπει να παίξουμε έτσι αν θέλουμε να παλέψουμε για να είναι διαφορετική η έκβαση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x