Ευρώπη

Aπίστευτη αποκάλυψη από τη Σερβία: «Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τον πρόεδρο της Παρτίζαν να παραιτηθεί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Παρτίζαν, εν μέσω της συνάντησης για το μέλλον του!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της διοίκησης της Παρτίζαν, στην οποία αναμενόταν να ληφθεί τελική απόφαση για το μέλλον του εννέα φορές πρωταθλητή της Ευρωλίγκας στον σύλλογο. Ωστόσο, η οριστική εξέλιξη παρατάθηκε τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, με τον Σέρβο να εμμένει για την ώρα στην παραίτησή του.

Παρόλα αυτά, το σέρβικο Μέσο «nova.rs» αποκαλύπτει μία απίστευτη πληροφορία σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση. Συγκεκριμένα, ο Ομπράντοβιτς φέρεται να ζήτησε από τον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του συλλόγου λόγω όλων των γεγονότων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Ζοτς» εξέφρασε την άποψή του ότι τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά το περασμένο καλοκαίρι, δεν ένιωθε ότι είχε την υποστήριξη που έπρεπε από τη διοίκηση. Φέρεται, μάλιστα, να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν δεν δόθηκαν επαρκή χρήματα για να φέρει παίκτες που ήταν η πρώτη του επιλογή, κάτι που δημιούργησε αυτή τη δυσαρέσκειά του προς τον πρόεδρο της Παρτίζαν.

Όπως και να 'χει, ο θρυλικός κόουτς είναι πολύ πιο κοντά στο να εγκαταλείψει τον σύλλογο παρά να μείνει στον πάγκο. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μικρές ελπίδες ανατροπής και, όπως έχουν τα πράγματα, ο σύλλογος θα προβεί σε ανακοίνωση εντός των επόμενων 24 ωρών για την οριστικοποίηση του ζητήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x