Ευρώπη

Οριστικά συνεχίζει στο Eurocup η Παρτίζαν!

Τη συμμετοχή της Παρτίζαν στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, επιβεβαίωσε ο πρόεδρός της, Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Δεν φεύγει από το Eurocup η Παρτίζαν!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, ανακοίνωσε πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα συμμετέχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Μετά την ακύρωση της φετινής σεζόν σε Ευρωλίγκα και Eurocup, υπήρξε δυσαρέσκεια στους «ασπρόμαυρους», με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ακόμη και οι σκέψεις για αποχώρηση και συμμετοχή στο FIBA Champions League. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν προχώρησε και έτσι η Παρτίζαν θα αγωνίζεται κανονικά στο Eurocup και την επόμενη σεζόν.

«Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα. Δεν ήταν μία κατάκτηση, αλλά ένας συνδυασμός συνθηκών. Δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι ένα κλαμπ χωρίς τρόπαιο μπορεί να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σίγουρα θα είμαστε στο Eurocup την επόμενη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς και πρόσθεσε:

«Λόγω της πανδημίας όλοι πάθαμε μεγάλη ζημιά και μπήκαμε σε μία δυσάρεστη κατάσταση. Η ονειρική μας σεζόν ακυρώθηκε. Σίγουρα, οι μεγαλύτεροι χαμένοι φέτος ήταν οι Αναντολού Εφές και Παρτίζαν. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικη απόφαση, αλλά η Ευρωλίγκα την πήρε. Δεν είμαστε δυσαρεστημένοι, μείναμε ψύχραιμοι και πήραμε την απόφασή μας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ομάδας προανήγγειλε την παραμονή της πλειοψηφίας του ρόστερ, αλλά και του Αντρέα Τρινκιέρι: «Οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν στην Παρτίζαν, όπως και ο προπονητής. Περίπου το 75% του ρόστερ θα παραμείνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x