Ευρώπη

Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο πλάνο του»

Το πλάνο που του παρουσίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εκείνο, το οποίο έπεισε τον Κέβιν Πάντερ να μετακομίσει στο σέρβικο κλαμπ.

Στον νέο τεχνικό της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στο πλάνο που του παρουσίασε, απέδωσε την απόφασή του να μεταγραφεί στη σέρβικη ομάδα ο Κέβιν Πάντερ.

«Νιώθω πολύ καλά που είμαι στην Παρτίζαν. Είναι πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσουμε. Μια νέα πρόκληση όπως αυτή μου δίνει κίνητρο, ένα νέο ξεκίνημα. Μίλησα με τον Ομπράντοβιτς και με έκανε να πιστέψω στο πλάνο και το όραμά του. Μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με προπονητές που έχουν όραμα, ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και με έπεισε.

Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν ποτέ στην Παρτιζάν, δεν έτυχε. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία όμως και την είχα αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Αν έχουμε φέτος κόσμο στις κερκίδες θα είναι μία τρελή σεζόν και ανυπομονώ. Δεν ξέρω πότε θα έρθω στο Βελιγράδι, αλλά σίγουρα θα είμαι εκεί όταν αρχίσει η προετοιμασία
», τόνισε χαρακτηριστικά στο κανάλι της Παρτίζαν στο youtube ο πρώην άσος των Λαυρίου, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο οποίος αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του σέρβικου μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x