Ευρώπη

Πρώτη ήττα για Παναθηναϊκό στο Euro Cup

Η Ραμάτ Χασαρόν έγινε η ομάδα που «έσπασε» το αήττητο του Παναθηναϊκού στο φετινό Euro Cup μπάσκετ γυναικών, επικρατώντας στον Άγιο Θωμά των «πράσινων» 65-59 για την πέμπτη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έχασε 59-65 από τη Ραμάτ Χασαρόν στον Άγιο Θωμά για την πέμπτη αγωνιστική του Euro Cup μπάσκετ γυναικών και γνώρισε την πρώτη του ήττα στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης, όμως με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι για την έκτη και τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα θα βγει πρώτος στον όμιλο.

Οι «πράσινες» έχασαν το προβάδισμα μετά την πρώτη περίοδο (18-14), με τη Ραμάτ να ανεβάζει ρυθμό και να βρίσκει τις λύσεις με τις Τζένκινς, Κογιέ και Σάαρ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να «γυρίσει» το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά η απουσία της Ριντ αποδείχτηκε καθοριστική.

Η Τζένκινς με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ ήταν η πρωταγωνίστρια για τις Ισρηλινές, με την Κογιέ να προσθέτει 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους είχε και η Σάαρ.

Από τον Παναθηναϊκό, η Πόρτερ είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, η Κάρτερ έβαλε 16 πόντους και η Παυλοπούλου είχε 10 πόντους και 3 ριμπάουντ.


Τα δεκάλεπτα: 18-14, 32-34, 40-48, 59-65

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x