Ευρώπη

Πάνοπλος για το διπλό στο Καζάν

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η αποστολή του Άρη βρίσκεται στο Καζαν, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/10), κόντρα στην Ούνιξ στο Καζάν, για την 3η αγωνιστική του Eurocup .

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» από την Δευτέρα τα μεσάνυχτα βρίσκεται στο Καζάν και το πρώί της Τρίτης έκανε και της πρώτη της προπόνηση επί ρωσικού εδάφους.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, στο αυριανό πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την προπόνηση του Άρη:

img src="http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/10/27/134047.jpg" style="max-width: 645px;" alt="inner" border="0"/>

inner

inner
inner

inner

inner

inner

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ζαρκαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x