Μετά τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League, ο Άρης θέλει να «ρεφάρει» στο FIBA Eurocup, επιχειρώντας απόψε (19:00) ξεκίνημα με το... δεξί στο «Nick Galis Hall» κόντρα στη φινλανδική Κατάγια, για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου της διοργάνωσης.
Οι Θεσσαλονικείς, μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στρέφουν την προσοχή τους στο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στους Φινλανδούς και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έδρας τους, ώστε να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα παρουσιαστεί πάνοπλη για το αποψινό ματς στο Αλεξάνδρειο.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό και θεωρήθηκε αμφίβολος, χθες προπονήθηκε κανονικά και πλέον είναι στη διάθεση του 55χρονου κόουτς.
Επιμέλεια: Άννα Νικολάου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






