Ευρώπη

«Πάνοπλος» στην Τουρκία ο Άρης

Απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ είναι ο Άρης, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Τουρκία.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν πλήρεις για την Τουρκία, το βράδυ της Δευτέρας (9/11).

Συγκεκριμένα, απόψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Τρίτη (10/11) θα πραγματοποιήσει μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με πλοίο για την Μπαντίρμα, ενώ το πρωί της Τετάρτης (12/11) και λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπάνβιτ οι παίκτες του Άρη θα πραγματοποιήσουν άλλη μία προπόνηση.

Αναλυτικά, την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζερέλ ΜακΝίλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x