Είναι νωρίς ακόμη για τον ΠΑΟΚ να σκεφτεί τα ματς με την Πινάρ Καρσίγιακα, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος δήλωσε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τις πιθανότητές του απέναντι στην τουρκική ομάδα.
«Θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα που παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, μετά το ισπανικό. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση, είναι μια ομάδα που πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Στη φάση των “16” όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι δύσκολες. Υπάρχει χρόνος για το παιχνίδι, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα μακριά από αυτά τα ματς. Όταν έρθει η στιγμή θα προετοιμάσουμε την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητες μας», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Πινάρ Καρσίγιακα.
Για το αν είναι θετικό ότι υπάρχει χρόνος: «Θετικό ή αρνητικό είναι και για τις δύο πλευρές. Και αυτοί έχουν χρόνο να προετοιμαστούν και εμείς. Για εμάς είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκουραστούμε γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ταυτόχρονο να προπονηθούμε όλοι μαζί, που και αυτό μας έχει λείψει για να παρουσιάσουμε τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητα για τα ματς με την Πινάρ Καρσίγιακα».
Για το ζευγάρι της Μούρθια με την Τενερίφη που διασταυρώνεται με αυτό του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά: «Αυτό δεν το βλέπουμε καν, είναι μακριά».
Για το ματς με την Κύμη: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Κύμη είναι μια ομάδα που τους τελευταίους δύο μήνες έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και με βάση την απόδοση της και με βάση τα αποτελέσματα που έχει, ειδικά στο γήπεδο της είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα να διαχειριστούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να κερδίσουμε, είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






