Ευρώπη

«Παρέλαση» της Ρεάλ στη Βαλένθια

Με 6 παίκτες της να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Βαλένθια (70-88) και πανηγύρισε τη 2η νίκη της στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Παίζοντας καταπληκτική άμυνα στην 3η περίοδο, στην οποία κράτησε την αντίπαλό της στους 5 πόντους (5-21 το επιμέρους σκορ), η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη νίκη στην έδρα της Βαλένθια (70-88) και καρπώθηκε το 2ο ροζ φύλλο σε ισάριθμες αγωνιστικές της ACB.

Έξι παίκτες του Λάσο είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γιουλ να είναι ο πρώτος σκόρερ με 17, ενώ ο Ράντολφ άγγιξε το double-double, με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ντούμπλιεβιτς (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 26-28, 41-45, 46-66, 70-88.

Στο έτερο ματς της ημέρας, η Ανδόρρα πέτυχε σπουδαίο διπλό (65-75) στο «σπίτι» της Μπανταλόνα και πανηγύρισε τη 2η διαδοχική νίκη της. Κορυφαίος των νικητών ο Γουίτινγκτον, που είχε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-38, 53-56, 65-75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x