Έτοιμη να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην... πρόσφατη συλλογή της είναι η Παρί!
Η ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ έκανε... πλάκα στη Μονακό, τη διέλυσε με σκορ και έκανε το 2-0 στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, θέλοντας μία νίκη ακόμη για την ιστορική πρώτη κούπα στον θεσμό!
Από πολύ νωρίς, οι Παριζιάνοι έμοιαζαν να μην έχουν αντίπαλο, με τους Μονεγάσκους να δείχνουν εικόνα κατάρρευσης. Φυσικά, η απουσία του τιμωρημένου Μάικ Τζέιμς και του τραυματία Ντάνιελ Τάις , έχουν καταστήσει πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, όμως και πάλι η εικόνα της στα δύο πρώτα παιχνίδια των τελικών ήταν αποκαρδιωτική.
Για ακόμη μία φορά, ο Τι Τζέι Σορτς έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Ο (κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό) Αμερικανός γκαρντ ήταν συγκλονιστικός και μέτρησε 28 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, όντας ο με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της Παρί! Για τη Μονακό, διασώθηκαν μόνο οι Μαμ Ζαϊτέ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, και Τζόρνταν Λόιντ με 12 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 41-28, 70-45, 92-67
Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.
TJ AU BUZZER !
— Paris Basketball (@ParisBasketball) June 17, 2025
QT2 - ??@ParisBasketball 41@ASMonaco_Basket 28 pic.twitter.com/ur6Zm6Q3Vv
?? T.J. SHORTS aussi bouillant que l'@adidasarena !#FinalesBetclicELITE @TjShorts5 x @ParisBasketball pic.twitter.com/9ruLTbIcGP
— Betclic ELITE (@Betclic_ELITE) June 17, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.