Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η Παρί! Η ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ νίκησε 94-82 τη Μονακό στην «Adidas Arena» και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Μάικ Τζέιμς, που δεν θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη στη σειρά λόγω τιμωρίας από τον σύλλογο.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο μαγικός Τι Τζέι Σορτς. Ο κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό, Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, «ξεχαρβαλώνοντας» την άμυνα των Μονεγάσκων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Τάισον Γουόρντ, που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, και μέτρησε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 3/3 τρίποντα. Εξαιρετικός με 18 πόντους και ο Ναντίρ Ιφί, ενώ από τη Μονακό ξεχώρισε με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ ο Μαμ Ζαϊτέ.
Tα δεκάλεπτα: 22-23, 49-38, 74-61, 94-82
Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.
QUEL PATRON !! https://t.co/pBBBgvy5o1 pic.twitter.com/eHnfaJLzlH
— Paris Basketball (@ParisBasketball) June 15, 2025
L’art de jouer un 3 contre 1, c’est par ici.
— Paris Basketball (@ParisBasketball) June 15, 2025
C’est beau, c’est Paris Basketball. https://t.co/kLwj7yR7Kg pic.twitter.com/vgbUr9QUjZ
L’action de la mi-temps ? Surement. @TjShorts5 x Kevarrius = ?? pic.twitter.com/GTCBWDG6Nj
— Paris Basketball (@ParisBasketball) June 15, 2025
TYSON EST BOUILLANT ??
— Paris Basketball (@ParisBasketball) June 15, 2025
QT2 - 6’07@ParisBasketball 34@ASMonaco_Basket 26 pic.twitter.com/wwnplO51TX
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.